Sätt igång och handla med bitcoin

960x0 300x188 - Sätt igång och handla med bitcoin

Kryptovaluta är för många fortfarande ett mysterium. Dock finns det över 5000 kryptovalutor och av dessa är utan tvekan Bitcoin den mest kända. Bitcoin lanserades 2008 och det första köpet som gjordes var en pizzabeställning för 10 000 bitcoins. Redan då ökade värdet av bitcoin och i nuläget skulle 10 000 bitcoins motsvara omkring 100 miljoner dollar. Fördelarna med att handla med bitcoins är många, förutom att det är världens mest populära kryptovaluta så är den inte kopplad till någon centralbank. Inga banker, finansieringsinstitut eller regeringar styr över denna digitala valuta och det är detta som gör den så speciell. Att investera i bitcoin är förenat med många fördelar som presenteras härnäst. För att veta mer fördjupa dig och hitta uttömmande information om denna spännande kryptovaluta i Bitcoin-guiden.

Dra nytta av fördelarna med bitcoin

02250 RG 300x193 - Sätt igång och handla med bitcoin

Det finns en rad fördelar med att äga bitcoins som du kan dra nytta av. Huvudsakligen kommer fördelarna från det faktum att det är en ny valuta i den finansiella världen med en ljus framtid. En av fördelarna som bitcoin tillför är att den möjliggör snabba betalningar på olika e-handelsplattformar via telefonen. Dessa plattformar erbjuder en hög säkerhetsnivå där kunder kan utföra säkra transaktioner. Registreringen är enkel och låter dig sätta igång när som helst.

Många inser vilken otroliga potential denna nya valuta har på marknaden, den är så pass stor att bitcoin anses kunna konkurrera med etablerade valutor. Kom ihåg att bitcoin inte har några barriärer, den är både digital och tillgänglig i nästan alla länder i världen. Framförallt har den blivit populär i länder som USA och Storbritannien. Varje investerare bör därför överväga att handla med bitcoins online och lägga till den i portföljen.